Chord Ukulele Jomblo Happy - Jihan Audy

Ukuio.com - Berikut adalah Chord Ukulele Jomblo Happy - Jihan Audy yang kamu cari-cari, lagu ini dapat kamu mainkan dengan mudah, dan silahkan ganti chord sesuai dengan nada vokal kamu ya teman-teman.

Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C

(Intro) 
Dm

  Dm
kapan aku iso nduwe pacar
ganteng lan gemati
  Am
soko akehe wong lanang
ra ono sing nyanthol siji
 Bb                      
opo pancen aku ditakdirke
                 C
dadi jomblo abadi
urip cukup ora kurang
                  Dm
nanging keroso sepi

                      
jarene simbokku mikiro
           Am
sekolah disek
                          
bar mikir sekolah langsung
                Bb
dikon mikir kerjo
terus piye nasibe awakku
             C
sing nganti saiki
isih dadi jomblo

    Dm                    C
rasane ngenes nek dadi jomblo
pas nyawang wong liyo
                  Am
sing wes nduwe bojo
                        Bb
arep dolan isone mung dewe
             C                  Dm
ra koyo koncone sing ngejak bojone

                       C
mubeng mubeng muteri kuto
                      Am
sopo ngerti entuk gebetan
ndelok kiwo tengen kabeh
           Bb
do yang yangan
   C               Dm
atiku loro sakno tenan

(Chorus)
            Am
kapan nduwe pacar
        C                       Bb
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       F                Am
yang bisa membuatku bahagia

        Dm                  Am
senajan jomblo nanging kudu happy
          C              
jomblo happy, jomblo happy
             Bb
jomblo happy
                  Dm
kalau jodoh nggak bakalan pergi

(Interlude) 
Dm Am Bb C
Dm Am Bb C

      Dm
pas lagi ngopi
           C
ono wong lanang nganggo klambi abang
                 Am
kethok ganteng tenan
                     Bb
ora suwi tak jak kenalan
              C                Dm
eh jebule bocahe ngaku isih jomblo

                         Am
lha sesuke dolan ning omahe
                     C
aku pancal gas sak pole
                             Bb
tekan nggone malah mbrebes mili
             C                Dm
mergo kedhisikan ono sing marani

(Chorus)
            Am
kapan nduwe pacar
        C                       Bb
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       F                Am
yang bisa membuatku bahagia

        Dm                  Am
senajan jomblo nanging kudu happy
          C               
jomblo happy, jomblo happy
            Bb
jomblo happy
                  Dm
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Dm
bim salabim abrakadabra
 Am
aku kudu piye ben ra jomblo maneh
      Bb
kabeh wes tak lakoni
tanpo maen nyeleneh
    C                           Dm
tak enteni jodohku nganti aku jeleh

                                 Am
penting uripku iki ora kurang piknik
                              Bb
senajan isih jomblo aku ora panik
             Bb
digowo santai koyo ning pantai
C                                Dm
 isih akeh konco sing marakke happy

(Chorus)
            Am
kapan nduwe pacar
        C                       Bb
pacar mana, pacar mana, pacar mana
       F                Am
yang bisa membuatku bahagia

        Dm                  Am
senajan jomblo nanging kudu happy
          C               
jomblo happy, jomblo happy
            Bb
jomblo happy
                  Dm
kalau jodoh nggak bakalan pergi

Kamu baru saja memainkan Chord Ukulele Jomblo Happy - Jihan Audy mudah dan gampang dari kunci C dan bisa dimainkan dari ukulele atau kentrung senar 3 dan senar 4. Apabila kamu tertarik, silahkan cek dan mainkan Chord ukulele lainnya dari Jihan Audy