Ukulele Itu Asik!

Minggu, 08 Desember 2019

Chord Ukulele Tak Sawang Sawang - Punk Rock Jalanan

kunci kentrung tak sawang sawang mudah
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

[INTRO]
Am  F  G  Am
Am  F  G  Am
F  Am  F  Am
Am  F  G  Am

      Am                         Dm
tak sawang-sawang kowe ganteng tenan
    G                 C
rasane aku pengen kenalan
    F            Dm
kenalan neng lesehan
         E                    Am
wonge ganteng nganggo klambi abang

           Am            Dm
yen ra keliru aku tau ketemu
    G                      C
naliko kowe bareng ro kancamu
         F                  Dm
mlaku-mlaku karo ngguya-ngguyu
      E                      Am
ombenane es jus melon karo susu

  Am                    Dm
saiki aku nembe ngerasakno
    G                    C
pacaran karo wong kertosono
     F             Dm
gantenge koyok arjuno
     E                     Am
esemane koyok raden gatutkoco

     Am                   Dm
senadyan awakku kebak tatoan roto tenan
         G                    C
nanging aku isih nduwe roso sopan
     F                       Dm
senadyan kupingku kebak tindikan
         E            Am
nanging aku calon jutawan

       Am           Dm
cah ganteng ojo sumelang
      G                           C
melu aku tak jak ngamen nang prapatan
         F              Dm
njaluk hape mesti keturutan
         E                        Am
angger gelem ora mangan sangang wulan




EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll