Ukulele Itu Asik!

Minggu, 13 Oktober 2019

Chord Ukulele Kurang Piknik - Nella Kharisma

kunci kentrung kurang piknik nella mudah dari c
Untuk stel-an GCEA silahkan
Transpose ke F dan stel-an
standar Transpose ke C.

[INTRO]
Am F G E Am
Am F G E Am

Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
ojo mung gampang ngersulo
E
cemburumu mung salah tompo
Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
mbok digawe mesra tresno
E
lungguh jejer manis
Am
ayem ning dodo..

[INTRO]
Am F G E Am

Am
jo gampang cemburu
F
ra bener iku tuduhanmu
G
mung dolan karo konco
C
mbok tuduh aku selingkuh
F
yen dolan metu
Dm
ra tau bener neng ngarepmu
E
gampang cemburu
Am
wedi kecantol alesanmu..
Am
mbok disetel kalem
F
kowe ojo gampang nesu
G
ndang ngopi disek
C
ditenangne atimu
F
ben ora gampang panik
Dm
ojo di gas mikirmu
E
ngene olehe
Am
kurang piknik awakmu..

[REFF]
Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
ojo mung gampang ngersulo
E
cemburumu mung salah tompo
Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
mbok digawe mesra tresno
E
lungguh jejer manis
Am
ayem ning dodo..

[INTRO]
Am F G E Am

Am
jo gampang cemburu
F
ra bener iku tuduhanmu
G
mung dolan karo konco
C
mbok tuduh aku selingkuh
F
yen dolan metu
Dm
ra tau bener neng ngarepmu
E
gampang cemburu
Am
wedi kecantol alesanmu..
Am
mbok disetel kalem
F
kowe ojo gampang nesu
G
ndang ngopi disek
C
ditenangne atimu
F
ben ora gampang panik
Dm
ojo di gas mikirmu
E
ngene olehe
Am
kurang piknik awakmu..

[REFF]
Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
ojo mung gampang ngersulo
E
cemburumu mung salah tompo
Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
mbok digawe mesra tresno
E
lungguh jejer manis
Am
ayem ning dodo..
Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
ojo mung gampang ngersulo
E
cemburumu mung salah tompo
Am
mergane kurang piknik
F
dadine gampang panik
G
mbok digawe mesra tresno
E
lungguh jejer manis
Am
ayem ning dodo..

[OUTRO]
E


EmoticonEmoticon

Auto Scroll Stop Scroll